Anna's boxningsblogg

Anna's boxningsblogg

Om bloggen:

För er som vill följa med på mina äventyr i proffsboxningscirkusen...


Ett nytt bildgalleri hittas HÄR.

Bokföring idag..

Vardagsliv och träningPosted by Anna Ingman Wed, October 29, 2008 16:03:04
Snart är oktober slut och jag är inte längre gästbloggare för eminenta nöjestidningen TRYCK. Till en början var jag lite avskräckt över det faktum att jag skulle blogga VARJE DAG.. men det har ju faktiskt gått som på räls.. Kanske har jag nu i slutet skrivit bara varannan dag, men det är ju mkt mer än vad jag brukat skriva innan min sejour på TRYCK. Det är kul att ha kommit igång med detta och jag har fått mycket positivt gensvar från min familj och vänner som annars kanske inte skulle vetat allt kul som hänt, eftersom jag inte hör ifrån mig så ofta när jag är ute och reser hela tiden.

Idag ägnar jag mig åt bokföring. Varje seriös proffsboxare måste kunna sköta även denna del av företagandet. Tyvärr missade jag universitetskursen "Kreativ Bokföring 5p" men det går bra ändå. Syster Civilekonom finns ett telefonnummer bort så jag är cool. Men kanske måste jag ändå besöka henne... Bara för att...

Blog Image

... jag erkänner, min storasyster Karin har nämligen en liten skatt på 7 månader hemma hos sig. Lilla Irma. Jag blir som förhäxad av den underbara bebisen.

Blog ImageMin lillasyster Andrea (ej mamma till Irma dock..) samt lilla marsipanprinsessan.

  • Comments(0)//blog.annaingman.com/#post86